Tijdens deze lockdown zijn wij geopend voor onderhoud en reparatie van uw sieraden en uurwerken.

Exclusiviteit in Edelvakmanschap © Albert ten Cate Juwelier – Diamantair – Sinds 1837

Lockdown

Wij zijn geopend voor onderhoud en reparatie van uw sieraden en uurwerken.
Verkoop in de winkel is op dit moment helaas niet toegestaan.
U kunt wel bij ons bestellen (per telefoon, e-mail of via onze website) of een afspraak maken voor een online adviesgesprek.
Wij bezorgen in de regio (in overleg).
Wij zijn er voor u 24/7 op het volgende nummer te bereiken:
06 1100 6877
Online via alberttencate@planet.nl
en via het Contactformulier op onze site www.alberttencate.com
Wij zijn voor u elke dag op de Aert van der Goesstraat 15.
Van 10:00 tot 17:00 uur en bereikbaar: 070 39 10 337

Onze Boutique 2.0

In onze intieme Boutique 2.0 staan onze cliënten centraal en is er altijd een luisterend oor. Kleinschalig en huiselijk en persoonlijke benadering zijn misschien wel de beste omschrijvingen voor onze Boutique 2.0 en daar streven wij continu naar. Daarnaast zijn wij specialisten en specialistisch op het gebied van juwelen en horloges. Misschien wel vak-idioten want wij weten veel anekdotes en heel veel te vertellen over ons edele vak. 

Ook vervangen wij batterijen in uw horloges in onze Boutique 2.0 maar waterdicht (en het testen daarvan of het verzorgen van totale revisie) doen wij op ons atelier, waarvan u altijd eerst een prijsopgave van ontvangt.

Kortom van batterijen vervangen tot en met het vervaardigen van tiara’s: wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Residentie Ring Den Haag

Een ring ontstaan uit een speels ontwerp van Albert ten Cate in samenwerking met Gaby Ladhoff. Voor allen die verknocht zijn aan; Den Haag, “mooie “stad” achter de duinen”, zijn we trots, dat we u aan deze typische “Haagse Residentie Ring ©” mogen voorstellen. Bezoek de speciale website!

Over ons

Het diamant-gen zit al heel lang en diep in onze genen; the Godfather – Emanuel Hamburger – werd geboren in 1837. Hij kreeg 10 kinderen waaronder de grootmoeder van Albert. Al zijn kinderen bezaten het diamant-gen. Via de dochter van zijn grootmoeder, Betty Sluizer, heeft Albert zijn diamant-gen geërfd. Albert heeft veel internationale ervaring en een gedegen juweliers opleiding gevolgd in Schoonhoven, Luzern, Londen en in het Caribisch gebied. Axel heeft ook internationale ervaring maar in een hele andere branche namelijk database marketing consulting. Maar inmiddels is Axel ook bevlogen in de wereld van juwelen en heeft een Master gevolgd bij het gerenommeerde Maison Van Cleef & Arpels in Parijs/Frankrijk:  L’École des Arts Joailliers Luxury Goods & Jewelry. En volgde Jewelers Techniques: techniques about jewelry, polishing, settings, wax designs and more. Een enorme ervaring! Samen vullen zij elkaar perfect aan en bieden zij u deze vaardigheden. Maar vooral het luisteren naar onze cliënten en het vertalen van zijn of haar wensen wordt zeer gewaardeerd. Zo worden de mooiste creaties ontworpen en uiteindelijk ook gemaakt in onze ateliers.

Specials en Nieuw in onze collectie

© Copyright - Albert ten Cate - Juwelier -Diamantair | Website CA-editors.com