Contact

Waar vind u Albert ten Cate

De juwelier in de Aert van der Goesstraat

Onze openingstijden

Wij zijn op de volgende dagen voor u geopend:

Maandag van 13:00 tot 18:00 uur.

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur                                                                  

Eventueel andere tijden op afspraak.                                                                          

Op Nieuwjaarsdag, Koningsdag, beide Paasdagen, Hemelvaartsdag, beide Pinksterdagen, 15 augustus en beide Kerstdagen is onze Boutique 2.0 gesloten.

Adres:
Aert van der Goesstraat 15
2582 AH  Den Haag
Nederland/the Netherlands/Pays-Bas

Telefoon:
(+31) (0)70 39 10 337

E-Mail:
alberttencate@planet.nl

KvK:
27110127 0000

Wij zijn lid van:

De Federatie Goud en Zilver, opgericht in 1933, is de branchevereniging voor ondernemers in de Nederlandse goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche. De FGZ maakt zich sterk voor diverse zaken waaronder het promoten van de hele sieradenbranche. De aangesloten leden zijn vakkundig opgeleid, geven advies waar u wat mee kunt en zijn servicegericht. Koopt u bij een FGZ-lid, dan weet u het zeker. Dan zit u goed.

Gelukkig komt het niet vaak voor, maar het kán gebeuren: een consument heeft een klacht en komt daar samen met zijn juwelier of goudsmid niet uit. Wat nu?

Wij zijn member van de GIA: Established in 1931, GIA is an independent nonprofit that protects the gem and jewelry buying public through research, education and laboratory services.

Na bijna 80 jaar geleden is onze familie (wederom) lid van deze fameuze beurs: 

De Vereniging Amsterdam Diamond Bourse, de oudste diamantbeurs ter wereld.

Onze vereniging stond aan de wieg van de: Wereld Federatie van Diamantbeurzen (WFDB).
De organisatie waarbij internationaal 29 diamantbeurzen met meer dan 25.000 professionals exclusief zijn aangesloten. Haar missie is de bevordering van de transparante handel in natuurlijke diamant, fair trade en duurzaamheidsprincipes. De World Federation Code of Conduct  (WFCOP) stelt de strengst mogelijke eisen aan de leden van de aangesloten beurzen en overziet het contact met overige organisaties. De Wereld Federatie is de ultieme waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereldwijde keten van diamant, die begint bij de winning en eindigt bij de consument.

Contact opnemen

We vinden het fantastisch van u te horen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Op welke wijze kunt u betalen in onze winkel?


In onze winkel kunt u met onderstaande betaalwijzen betalen:  

– Contant

– Pin

– Creditcard (Mastercard, Maestro en VISA)

Maar ook met:

– VVV Cadeaukaart

Wist dat wij op verzoek ook zeer persoonlijke cadeau-cards maken in de vorm van een waardebon? Een origineel cadeau voor elk feest, jubileum of als relatiegeschenk. Vraag naar de mogelijkheden! 

ONS NIEUWE PRIVACYBELEID

Hier kunt u het nieuwe privacybeleid lezen dat op 25 mei 2018 van kracht wordt. Bedankt voor het gebruiken van onze site en onze 3 FaceBook pagina’s:   

https://www.alberttencate.com

https://www.facebook.com/alberttencatejuwelier              

https://www.facebook.com/AlberttenCateJuwelierDiamantair/                    

https://www.facebook.com/Residentie-Ring-Den-Haag-

We willen u graag helpen om dingen te ontdekken en te doen die u leuk vindt. Om dat te kunnen doen, laten we gepersonaliseerde inhoud en berichten en informatie zien waarvan we denken dat u ze leuk zult vinden. We gebruiken die informatie alleen als daar een gerechtvaardigde grondslag voor bestaat. 

We hebben dit privacy beleid geschreven om u uit te leggen welke informatie we verzamelen, hoe we die informatie gebruiken en welke keuzes u heeft. Omdat we een bedrijf zijn dat op het internet actief is, kan een deel van de informatie wat technisch zijn. We doen ons best om het zo helder en eenvoudig mogelijk uit te leggen. Vragen en opmerkingen over dit beleid zijn altijd welkom.

We verzamelen op verschillende manieren informatie: Wanneer u ons de informatie geeft of toestemming geeft om die te verkrijgen:

1a. Als u zich aanmeldt voor ons Facebook, site of ons mailbestand, of een  reparatie aanbied, geeft u ons vrijwillig bepaalde informatie. Het gaat hierbij  om uw naam, huisadres, e-mailadres, telefoonnummer, eventuele reacties en  andere gegevens die u ons verstrekt. U kunt er ook voor kiezen om locatie  gegevens of foto’s met ons te delen. Als u iets koopt via onze site/FaceBook,  verzamelen we betaalinformatie, contactinformatie (adres en telefoonnummer) en informatie over wat u hebt gekocht.    

1b. Als u uw FaceBook-account, of accounts van diensten van andere  derden, aan ons Facebook koppelt, krijgen we ook gegevens van die accounts (zoals uw vrienden of contacten). Welke informatie we via die  diensten krijgen hangt af van je instellingen of van hun privacybeleid, dus kijkt u deze na, a.u.b.   

DOORGIFTE VAN UW INFORMATIE   

2. Wij geven GEEN informatie door, ook delen wij deze NIET met derden:

Met onze partners en adverteerders delen wij uw informatie beslist niet!

Door onze site en FaceBook accounts te gebruiken geeft u ons toestemming om uw informatie te gebruiken.

3. Hoe we de informatie die we verzamelen gebruiken:

We gebruiken de informatie die we verzamelen om onze diensten aan u te  kunnen aanbieden. We willen u inhoud tonen die relevant, interessant en persoonlijk is. Omdat te kunnen doen moeten wij uw informatie gebruiken  om: u te kunnen informeren of om te reageren op uw vragen of opmerkingen.

4. Hoe lang bewaren we uw informatie: 

We bewaren uw informatie alleen zo lang als nodig is om onze diensten  aan u te kunnen bieden en de doelstellingen zoals uitgelegd in dit beleid te kunnen halen. Als we uw informatie niet langer hoeven te gebruiken, en er  geen noodzaak is voor ons om die te bewaren om te voldoen aan wettelijke of regelgevende verplichtingen, verwijderen we de informatie van onze systemen.

5. Ons beleid aangaande informatie van kinderen:

Kinderen jonger dan 13 jaar mogen FaceBook niet gebruiken. Als u in de Europese Gemeenschap woont, mag men FaceBook alleen gebruiken als  men ouder is dan de leeftijd waarop je volgens de wetgeving in uw land  toestemming kunt geven voor verwerking van gegevens, of als wij  controleerbare ouderlijke toestemming voor het gebruik van FaceBook  hebben ontvangen. Als u als ouder ontdekt hebt dat uw kind FaceBook gebruikt, en u dat niet wilt; neem dan contact met ons op, a.u.b.

6. Uw opties: 

U hebt keuzes met betrekking tot de gegevens die we van u hebben, die hieronder worden beschreven. Neem contact met ons op om gebruik te maken van deze opties.  Als u een gebruiker in de Europese Gemeenschap bent, kunt u: Toegang krijgen tot de gegevens die wij over u bewaren.  We delen u deze gegevens normaal gezien mee binnen 30 dagen na een  verzoek van uw kant.

Uw gegevens laten verbeteren of verwijderen. 

U kunt uw gegevens bijwerken via uw opdracht aan ons. Als u problemen  hebt met het bijwerken van de gegevens of u wilt dat gegevens worden  verwijderd, neem dan contact met ons op.

Bezwaar maken tegen het verwerken van uw gegevens door ons.                

U kunt ons vragen om te stoppen met het gebruik van uw gegevens, met  in begrip van wanneer we uw gegevens gebruiken om aan u marketingmails  te sturen. Als u zich afmeldt voor het ontvangen van marketingberichten van  ons, kunnen we u nog steeds nieuwsbrieven en updates over uw account  sturen, zoals wanneer een andere gebruiker op een van onze berichten  reageert. We sturen u alleen marketingmateriaal als u ons hiervoor toestemming hebt gegeven, maar als u dit liever niet wilt kun u zich hiervoor gemakkelijk bij ons afmelden.

Een klacht indienen bij een toezichthouder. 

Als u bent gevestigd in de Europese Gemeenschap en vindt dat wij hebben  voldaan aan de wetten op gegevensbescherming, heeft u het recht om een  klacht in te dienen bij de Gegevens Beschermings Commissie in Nederland of uw lokale toezichthouder.

7. Wijzigingen aan dit beleid aanbrengen:

We kunnen dit beleid van tijd tot tijd aanpassen. Daarbij plaatsen we de gemaakte wijzigingen op onze site/FaceBook. 

Bij grote wijzigingen kunnen we opvallende mededelingen plaatsen of u anderszins attent maken op het nieuwe beleid, zoals de wet dat voorschrijft.  

8. Neem contact met ons op: 

Het beste is om dat via onze mail; alberttencate@planet.nl of telefonisch ons nummer 070 39 10 337

Hartelijke dank voor het vertrouwen in Albert ten Cate Juwelier Diamantair Sinds 1837.

Met briljanten groet,

Albert ten Cate en Axel ten Cate – Hublart

© Copyright - Albert ten Cate - Juwelier -Diamantair | Website CA-editors.com